top of page
treatment_cover_peZWGaGjPaf2PKf.jpg

Carbon peeling
korszerű lézeres hámlasztás

 Lézer és peeling, de mégis hogyan is képzeljük el pontosan ezt a kezelést?

 

Bár a nevében olvashatjuk a lézer szót, nem kell megijedni, itt egy non ablatív (bőr felületet sérülés nélküli) kezelésről van szó. Semmilyen kellemetlenséggel nem jár a kezelés, nincs gyógyulási idő.  
Bár peelingnek nevezik, a carbon peeling és a kémiai peeling közötti eltérés az, hogy a lézeres carbon peel hővel dolgozik a savak helyett. Mivel mellőzi a savakat, ha valaki olyan elváltozástól szenved, mint pl. az ekcéma, a carbon peel kevesebb irritációt jelent számára, mint a kémiai peeling. 

 

Gyönyörű eredményeket lehet elérni vele, tág pórusú,zíros bőröknél, heges bőrnél, illetve a kollagén termelődést is beindítja, pigmentfolt halványításra is kiváló.

 

Mi fog veled történni a kezelés alatt?

Ez egy pihentető kezelés, szóval végig relaxálni fogsz:) Kapsz egy védő szemüveget, ami megvédi a szemed a lézertől. Ezután felhelyezésre kerül a carbon krém, majd elkezdjük a lézeres kezelést,utána nyugtató pakolás kerül rád, és mivel ilyenkor a bőr rendkívüli módon veszi fel a hatóanyagokat, minden esetben hatóanyag bevitellel zárom a kezelést. 
 

Ár:30 000 Ft/ alkalom

Az adott problémától függően kúrában érdemes alkalmazni. Egy kúra 4 alkalomból áll, melyre hetente kerül sor. Kúra megvásárlása esetén egy fényvédőkrémet kapsz ajándékba.

Bejelentkezés: 0630 39 40 740 vagy foglalj időpontot online: kattints IDE

 

Flowers
bottom of page