top of page

Arctisztító kezelés carboxy terápiával

carboxy.webp

Ha pontosan nem tudod milyen kezelést keresel, nyár végével, de még az őszi bőrmegújító kezelések előtt szeretnél kipróbálni valamit , akkor carboxy terápiát tudom neked javasolni.

Igazi jolly joker kezelés, mivel minden bőrtípusra használható.

 

Hogyan is történik a kezelés pontosan?

 

 A kezelést a KRX koreai termékekkel végzem. Ez a termékcsalád kifejlesztett  egy olyan eljárást, amely a testünk saját erőforrásait használja fel.

 

A rendszer fő komponense a szén-dioxid, amely képes behatolni a bőrbe, és megnöveli a sejtek oxigén ellátását. A sejtekhez az oxigént az erekben lévő vörösvértestek hemoglobinja szállítja a tüdőből. Amikor nő a bőrben a szén-dioxid szint, a hemoglobin ezt érzékeli, és több oxigént ad le.

A kezelés során egy speciális gélt kenek az arcodra, ezután egy citromsavval átitatott pakolást kapsz, kettő találkozásánál szén-diocid keletkezik.

A carboxy kezelés kíválóan alkalmazható tisztító arckezelésekkel. Mindenképp fontos , hogy a bőrt kitísztítsuk az őszi bőrmegújító kezelések előtt.

 

Őszi bőrmegújító kezelésekről hamarosan bővebben fogok írni, addig is keress bátran, vagy vedd igénybe az ingyenes bőrápolási konzultációt.

Foglalj időpontot online

Szeretettel várlak Budafokon, a Gádor utca 72-ben.

Peach Brown Gradient Skincare Healthy Skin Treatment (Poster) (1).png
bottom of page